середу, 15 червня 2016 р.

Магічний блокнот - обкладинка

Нарешті я знайшла час показати обкладинку блокнота етнічного індіанського,я кий я творила з ОП "Блокнот"


Я використала натуральну мішковину, де-не-де підфарбовану спреями, додала текстуру, марлю(використала перший раз і не останній точно, бо вже дуже сподобалось), чипборд, який трохи видозмінила: замість картонної пір'їни приладнала натуральну)))
Хотілось блокнот із запахом - так і зробила. Побоювалась, що така конструкція обкладинки не буде гарно виглядати з кільцями, що буде незручно ним користуватись... але ж ми вчимося, експерементуємо!!! - от боялась, але зробила і нітрохи не пошкодувала: зовнішній вид на мій смак задовільний і практичність досягнута - легко відкривається-закривається й перегортаються сторінки.
Під мішковиною - пивний картон, але у зоні кілець та згину запаху - нічого, лиш мішковина у два слої(вона досить цупка і чудово тримає форму)
Синтепону я не давала - хотілось жорсткості.
От із застібкою у мене невдача - спочатку планувались магніти, які мали бути приховані, але під час збору усієї конструкції виявилось, що через мішковину(у запасі) і папір(власне форзац) вони не тримають...
Прийшлось екстренно рятувати ситуацію)
Мене виручив шкіряний шнурок, що я приладнала до ловця снів(і він став чудовим продовженням композиції). Шнурок обвиває блокнот по горизонталі і кріпиться знову на передні обкладинці. Його можна не розв'язувати защораз - шнурок досить еластичний і зручно одягається-скидається.
На запасі я намалювала акриловими фарбами пір'їни. 

От і все на цьому етапі)


















8 коментарів:

  1. Очень стильный!!!!!!! Просто шикарные перья и ловец снов, мммм!!!!! Спасибо за участие в ОП Блокнот!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Надежда, необыкновенная работа с индейским колоритом!
    Спасибо за участие в ОП "Блокнот"!

    ВідповістиВидалити
  3. очень аккуратно, красиво! Украшение обложки просто ШИК!

    ВідповістиВидалити