пʼятницю, 16 жовтня 2015 р.

"West is best" 

Тревел-бук "Старе місто"




Інколи до мене у Кам'янець-Подільський приїжджає з Києва двоюрідна сестричка. Їй тут дуже подобається. Щебпак! Таке прекрасне, романтичне старовинне місто. Сама живу тут не досить давно, та все ж встигла його полюбити так, що ніде б більше не схотіла жити. Уся сім'я підтримує цю думку))) Цього літа сестра гостювала разом із подругою. Пізніше призналась, що навіть і подружка відчула особливу атмосферу міста та відчула разючу різницю у стилі спілкування місцевих жителів. "Тут усе по іншому, люди привітніші... здається... навіть добріші)))" на що я їй відповіла: "Ну... west is best" 


Деякий час я проживала в інших місцевостях. Не хочу нікого образити, але на заході дійно трошечки інший менталітет. Не сприймайте на свій рахунок, то лише моє припущення. А можливо діло тут у кількості населення в містах - чим більше місто тим народ більш віддалений один від одного. 


Так от, сестра на канікули планує з подругою повторити свою поїздку і, можливо, навіть помандрувати далі на захід: Хотин, Чернівці, Львів... Ну і я вирішила ствоити тревел-бук для такої подорожі. Це перша моя робота такого типу, тому трохи сумніваюсь, чи виконаний він по принципах тревел-буків. Хоча я залишила і місця для записів і для фото і кишеньок там доволі багато.
Якийй-не-який, та все ж вийшов альбомчик.


Хотілось розмістити багато крафтових поверхонь;










Також калька, якій ніяк не могла знайти примінення;



Із цією роботою вирішила взяти участь у завданні "Три в рядок. Книжкові аркуші." від Українського Арт Клубу
 Основний елемент - книжкова сторінка присутня на обложці, а додатковими елементами я обрала крафт і стрічку. Ці елементи, а також основний зустрічаються і на сторінках, але також не обійшлось і без тегів.

натхненням з цього коллажу для мене стала палітра.



2 коментарі:

  1. Порясный тревел получился)
    Сердечное спасибо от АртКлуба)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І вам дякую за цікаві завдання та можливість розвиватись!

      Видалити